STAILO

Bersih dan gilap beg tanpa guna mesin

WALAUPUN harga beg tangan kulit lebih mahal tetapi ia tidak menghalang Latifah Rahim, 53, untuk memilikinya. Namun, dia akan berasa gundah apabila beg kesayangan itu rosak sehingga terpaksa melupuskannya. Tindakan itu terpaksa diambil ekoran kesukaran mencari kedai yang menyediakan perkhidmatan memulihkan kembali beg rosak tetapi kini masalah tersebut sudah dapat diatasi selepas Latifah berjumpa Majestic Leather Restore.

Tawar pakej penjagaan diri secara tradisional

SUDAH puas Yusri Saadon, 28, mencari lokasi untuk menjalani rawatan kecantikan sempena hari perkahwinannya yang bakal berlangsung tidak lama lagi ketika itu.

Terjemahan kimono dalam gaya moden

KEANGGUNAN dan kecantikan wanita Jepun memakai baju tradisional mereka iaitu kimono memang tidak dapat disangkal lagi. Justeru itu, jenama Rosie On Fire tampil menerapkan potongan busana tradisional tersebut ke dalam koleksinya.

Tonjol keunikan 6 negeri menerusi tudung

SEBAIK sahaja melangkah masuk ke dalam Butik Sincerelybus (SBU), pandangan Farah Kamalia Zakaria bagaikan terpukau dengan susunan tudung yang coraknya sangat menarik malah menggamit kenangan.

Pengalaman membeli-belah ala vintaj di Leviís

leviís, merupakan jenama pakaian daripada denim seperti jean, jaket dan juga pelbagai aksesori lain.

Inspirasi fesyen kontemporari Jepun

KONICHIWA! Sapa seorang pekerja wanita di gedung pakaian Jepun, COCO Concept Store kepada Muhamamd Firdaus Abu Bakar, 25, yang menjejakkan kaki ke gedung itu di pusat beli-belah AEON Tebrau City, Johor Bahru, Johor.

Ratu cantik bakal bergelar doktor gigi

MATA kanak-kanak berusia empat tahun itu terpaku menyaksikan pertandingan ratu cantik yang disiarkan di televisyen dan keterujaan terpancar pada wajahnya apabila pemenang itu dipakaikan mahkota.

Teknik tampalan patch serlah sisi ceria

IBU jari Muhammad Rafiq Mazlan, 23, kelihatan ligat menari-nari di atas skrin telefon pintar berukuran 5.5 inci yang memaparkan laman Instagram sambil mata memerhatikan patch yang terpamer.

Rencana Utama!»

Turun padang kaji punca pencemaran

PASUKAN UTKFAS turut mendapatkan sampel air dari Sungai Semenyih, Selangor untuk dianalisis.

Varia!»

Sikap individu cabar kreativiti ahli pemasaran

SYARIKAT yang mengungguli konsep one to one marketing pasti akan menguasai kelompok pengguna yang semakin individualistik dalam sesuatu pasaran. Ė Gambar hiasan

Process time in ms: 15