STAILO

Perlahankan bisnes sempena Ramadan

Ramah Datin Sharifah Shawati Syed Mohd., 48, ketika ditemui penulis semasa sesi temu ramah di Kuala Lumpur baru-baru ini.

Reka corak kain secara eksklusif

MENCARI kelainan pada koleksi pakaian sempena Hari Raya Aidilfitri membuatkan wanita berusia 33 tahun yang ingin dikenali sebagai Ina mendapatkan bantuan Fabprint Enterprise (Fabprint).

Turban dan hijab sedia pakai Ilham Echenta

Turban merupakan kain yang dililit menggunakan teknik tertentu untuk menutup kepala.

Ranggi bergaya dengan jam tangan Ice-Watch

WARNA terang yang dipantulkan menerusi kabinet kaca galeri Ice-Watch di Ampang Point, Kuala Lumpur itu benar-benar menangkap perhatian Nur Shafiqahtul Jan Musa Ajan, 23, biarpun pada jarak yang jauh.

Peragaan busana Islamik dari 10 negara

TATKALA tirai pentas peragaan dibuka, hayunan langkah model yang menggayakan busana Muslimah kontemporari membuatkan sesiapa sahaja menatap teruja dengan keunikan rekaan pereka-pereka terkenal dari dalam dan luar negara.

Minimalis, elegan kekuatan Daanya

Golongan wanita masa kini tidak terlepas daripada menjalani gaya hidup yang serba aktif, sama seperti golongan lelaki.

Sut linen serlah gaya fleksibiliti maskulin

PENGGAYAAN sut linen yang tidak terbatas menjadikan ia cukup sofistikated dan sempurna untuk musim panas atau cuaca seperti di negara kita.

Pesona fusion kimono dan kebaya

MENGGAYAKAN kebaya sebagai pakaian harian ketika di tempat kerja membuatkan pekerja syarikat swasta, Mastura Uthman, 29, semakin jemu.

Sentuhan elegan, trendy LYC

Busana anggun dan segak menjadi pelengkap setiap kali menyambut hari lebaran. Bahkan, dunia fesyen tanah air tidak pernah sepi menampilkan pelbagai koleksi menarik sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri.

Siti Sarah ubah personaliti wanita bermagnet

MEMILIKI personaliti dan penampilan menarik menjadi impian setiap orang baik lelaki mahupun wanita.Apatah lagi tuntutan kerjaya yang memerlukan kita sentiasa kemas bergaya setiap hari. Keadaan ini membuatkan khidmat Siti Sarah Mohammad Hata, 30, diperlukan.

Rencana Utama!»

Orang-Orang Drum Theatre pilihan juri

AKSI pasukan Orang-Orang Drum Theatre berjaya memukau barisan juri sehingga dinobatkan sebagai juara keseluruhan.

Stailo!»

Perlahankan bisnes sempena Ramadan

Bidang fesyen mula diceburi oleh Sharifah Shawati pada awal tahun 2016.

Varia!»

Jasa Jalan Persekutuan

JALAN PERSEKUTUAN dibina pada tahun 1880 menjadi tulang belakang sebagai jalan alternatif. sistem rangkaian jalan raya di negara ini sebelum terbinanya lebuh raya.

Process time in ms: 16