INFINITI

Platform mudah mencari pasangan hidup

“APABILA umur menjangkau 31 tahun, saya sering diajukan soalan bila mahu berkahwin?

Gempa bumi di China lumpuhkan sektor pelancongan

“TIADA lagi kedatangan pelancong ke kawasan ini. Mungkin tempoh dua hingga tiga tahun diperlukan untuk kawasan ini kembali popular dengan kehadiran pelancong.

Ruang kerja berteknologi tinggi kakitangan MAB

RUANG pejabat yang dipenuhi meja, komputer dan kertas-kertas kerja jelas kelihatan sebaik melangkah masuk ke ruang terminal Bangunan Pengurusan Penerbangan Antarabangsa Kuala Lumpur.

Video lengkap cara buat iklan Facebook

MENYEDARI perniagaan dalam bidang gas dan minyak yang diusahakan mengalami sedikit keadaan turun naik ekoran ketidakstabilan industri itu, Effendi Ghazali, 42, terdorong untuk mengubah cabang perniagaannya.

Produk perubatan di bawah satu bumbung

Kecuaian ketika memotong ikan menyebabkan jari Rohilah Osman, 48, mempunyai kesan luka yang agak ketara.

Kawal dron guna isyarat tangan

menggunakan isyarat tangan, Fahrul Azmi Abdullah, 30, mengawal pergerakan sebuah kenderaan udara tanpa pemandu (UAV) atau lebih dikenali sebagai dron di udara.

Bakteria bantu proses geologi permukaan bumi

PADA pagi itu, Muhammad Izzat Mohd. Hanafiah, 28, melangkah penuh hati-hati merentasi denai sempit menuju ke bukit yang terletak berhampiran Tasik Kenyir di Kuala Berang, Terengganu.

Rakaman ilustrasi 3D kelihatan hidup

SEBAIK memasuki pintu utama untuk ke ruang galeri, anak mata Juliza Azlizan Husin, 33, tertumpu kepada satu sudut yang menempatkan sebuah bilik bersaiz kecil yang terletak tidak jauh dari situ.

Telefon pintar serba lengkap, bergaya

PADA masa ini, majoriti pengguna telefon bimbit telah beralih kepada telefon pintar sebagai medium komunikasi dan perhubungan.

Stailo!»

Angkat seni fesyen di rantau Asean

Khampee LAKSANOSURANG (dua dari kanan) dari Thailand ketengahkan rekaan pakaian menggunakan elemen batik selatan Thailand.

Process time in ms: 16