HIBURAN

Kaka berhasrat ke AS

Kodifikasi muzik Kaka Azraff tersusun indah dengan deretan lagu Bawaku Pergi, Infiniti Cinta dan Terpulanglah.

Ini ujian untuk kita – Elfira

HIDUP kita memang tidak akan sama dengan orang lain. Setiap orang punya kisah dan cerita tersendiri. Apa yang kita dilalui dalam hidup, hanya kita sahaja yang betul-betul merasai dan mengalaminya, bukan orang lain.

Khai menyanyi selagi diterima

BARANGKALI perjalanan seni Khai Bahar sedikit berbeza berbanding penyanyi baharu lain seusianya. Tatkala ramai yang masih bergelut untuk dikenali, pemilik nama sebenar Muhammad Khairul Baharuddin, 22, ini sudah membentuk kelompok peminatnya tersendiri apabila meletus fenomena luar biasa menerusi aplikasi Smule sejak awal tahun ini.

Komedi Tour kumpul pelawak jumpa peminat

HUBUNGAN antara peminat dan artis sememangnya penting. Justeru, menyedari kepentingan hal itu, sebuah program Komedi Tour diadakan di pekarangan Stadium Darul Makmur, Kuantan, Pahang baru-baru ini bagi mengeratkan lagi hubungan dua hala antara selebriti tanah air bersama orang ramai.

Alyd sunting Nordin Search demi Nostalgia

Mengimpikan sesuatu itu mudah. Merealisasikannya itu sukar. Pendatang baharu yang mahu dikenali sebagai Alyd menanti selama empat tahun untuk single ciptaannya, Nostalgia dipasarkan.

Process time in ms: 31