HIBURAN

Kualiti Ippo Hafiz

Bukan satu perkara yang lazim dewasa ini apabila melihat anak muda yang mempunyai keghairahan tinggi dalam bidang muzik untuk melahirkan sebuah album studio penuh. Lebih-lebih lagi dalam zaman kemerosotan jualan album fizikal. Bagaimanapun, itulah yang telah berjaya dilakukan penyanyi, Ippo Hafiz.

Ayda Jebat bekerja sepanjang Ramadan

Menjelang Ramadan yang bakal tiba kurang dua minggu lagi, kebiasaannya waktu ini menjadi ruang buat selebriti tempatan berehat dan menghabiskan masa bersama keluarga tercinta.

Harta Depp bakal diperoleh Heard

Baru berhadapan dengan tuntutan cerai daripada isterinya, Amber Heard, Johnny Depp rupa-rupanya bukan harus melalui situasi perpisahan sahaja, tetapi harta miliknya juga perlu dibahagikan sebagai harta sepencarian bersama wanita itu.

Pandora ingin cipta kelainan

MEMILIH wanita berhijab sebagai vokalis utama, band Pandora menjadikan kelainan yang dimiliki itu sebagai satu kelebihan dan keistimewaan untuk bernafas dalam industri hiburan tempatan.

Syalyn percaya kemampuan diri

MEMILIH genre muzik rock sebagai material utama demi memperjuangkan bakat dan minat dalam lapangan bidang seni mempertemukan lima jejaka tanpa mengenali antara satu sama lain berdiri atas nama Syalyn.

Process time in ms: 31