HIBURAN

Syawal bermakna Zizan, Fasha, Khai, Aliff

Riuh seketika Raw Studio yang terletak di Midfields, Kuala Lumpur itu dengan kehadiran empat figura popular, Zizan Razak, Fasha Sandha, Khai Bahar dan Datuk Aliff Syukri.

Ada pihak cuba sihir Aeril

MINGGU ini, industri hiburan tanah air dikejutkan dengan pendedahan pelakon Aeril Zafrel yang mendakwa, terdapat cubaan pihak yang tidak bertanggungjawab mempunyai niat tidak baik terhadapnya.

Aidilfitri pertama selepas bergelar artis

Wany Hasrita, Haqiem Rusli dan Tajul merupakan tiga pendatang baharu yang mempunyai penangan mereka tersendiri. Masing-masing berjaya ­menempatkan diri dalam industri hiburan dengan lagu-lagu popular mereka.

Aidilfitri lebih tenang buat Mira Filzah

SEPERTI MANA naifnya Mira Filzah di kaca televisyen, begitu jugalah dirinya dalam kehidupan sebenar. Cukup sukar untuk mengorek sebarang rahsia daripada pemilik nama sebenar Nur Amirah Filzah Badioezaman, 24, terutamanya ketika mengimbau memori terindah meraikan Aidilfitri pada zaman kanak-kanak.

Roti jala air tangan Elfira

Setiap tahun, Aidilfitri akan membuahkan pelbagai rasa buat empunya nama, Elfira Loy. Masakan tidak, ketika itu keluarganya akan merasai masakan roti jala air tangan pelakon yang kini sedang intim dengan penyanyi Sufian Suhaimi itu.

Rencana Utama!»

Teruja sambut Aidilfitri di Malaysia

MUHAMMAD Rasyad, (kiri), Muhammad Adam (tengah) dan Zuhaira menyambut hari raya pertama bersama mualaf lain di Hidayah Centre Foundation sebelum berlepas ke Abu Dhabi pada hari raya kedua.

Process time in ms: 16