HIBURAN

Transisi kerjaya Izzue Islam

MEMULAKAN kerjaya seni sebagai penyanyi berkumpulan, Izzue Islam terus mengorak langkah bersama Forteen tanpa menoleh ke belakang. Bersama kumpulan yang mendapat bimbingan daripada kumpulan KRU itu, Izzue berbangga kerana Forteen kini mampu berdiri gah di dalam arena muzik tempatan.

Akustik istimewa Siti Nurhaliza

BULAN April mempunyai signifikan yang tersendiri kepada penyanyi Datuk Siti Nurhaliza. Setiap kali April menjelma, beliau akan meraikan ulang tahun penglibatannya dalam bidang seni. Bulan April 2015 dianggap bulan permulaan kerjaya seninya untuk tahun ke-20.

Cammies mahu perkasa seni teater

Memasuki penganjuran kali ke-12, anugerah yang mengiktiraf bakat seni negara terutamanya menerusi seni teater dan muzikal, Anugerah Seni Boh Cameronian atau disebut Cammies kini tampil menerusi tema Kembali ke Zaman 1980-an.

Jenama baharu Cat Farish

MULA terasa sukar untuk menguruskan kerjaya seni sendirian dan selalu ditipu akibat terlalu percayakan kawan-kawan, Cat Farish, 40, mengambil keputusan bernaung di bawah syarikat pengurusan Paranormal Talent milik kenalan lamanya, Melaka Boy.

Process time in ms: 16