HIBURAN

Bella setengah tahun tidak bekerja

Rasanya sudah terlalu lama tidak bersua dengan pelakon cantik Bella Dally. Kali terakhir berita tentangnya ditulis oleh Kosmo! sekitar April tahun ini apabila dia mengambil keputusan mengubah imej dengan berhijab.

Kutip derma dari Tebrau ke Pasir Gudang

KESENGSARAAn rakyat Palestin yang ditindas secara berterusan sejak lebih separuh abad lalu terus mendapat perhatian rakyat Malaysia. Terpanggil menyalurkan sumbangan, penyanyi popular, Mawi menerusi syarikat miliknya, Mawi World Entertainment Sdn. Bhd. (MW Entertainment) akan menjalankan sebuah program konvoi motosikal berkuasa besar bagi mengutip dana untuk Tabung Kemanusiaan Gaza.

Azad, Eira nafi berstatus jutawan

BAGAIKAN sudah menjadi lumrah, kejayaan atau rezeki yang datang bergolek kepada seseorang pasti akan mengundang pelbagai andaian dan skeptikal khalayak sekeliling.

Tuhan tidak cipta saya jadi pelakon – Nabil

PELAWAK dan pelakon terkenal, Nabil Ahmad mengakui bahawa jika dibandingkan dirinya dengan barisan pelakon lain di negara ini, dia bukanlah sesiapa.

Rencana Utama!»

Kehamilan berakhir dengan pengguguran

KLINIK swasta di Hanoi menyediakan perkhidmatan menggugurkan bayi secara terbuka di premis mereka.

Pesona!»

Senaman tingkat stamina kanak-kanak

Persekitaran, susun atur dan peralatan yang digunakan dalam gimnasium Zac & Zibbo direka khas untuk keselesaan kanak-kanak.

Varia!»

Jutawan bumiputera Phyto Science

NUR FAZLIN FAHSYA (dua dari kanan) bersama rangkaiannya, Mkrich88 menjana pendapatan menerusi produk keluaran Pyhto Science.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 15