HIBURAN

Elfira sedia kahwin muda

Awal minggu ini, nama aktres Elfira Loy cukup hangat bukan sahaja di Malaysia tetapi sehingga ke negara seberang, Indonesia. Masakan tidak, Elfira hadir berpasangan dengan aktor popular Indonesia, Baim Wong ke majlis perkahwinan pelakon Raffi Ahmad dan Nagita Slavina yang berlangsung di Hotel Ritz-Carlton di Jakarta pada Ahad lalu.

Keluarga Jep sudah kenal Nazeera

PERNAH suatu ketika dahulu namanya hangat apabila didakwa sudah bertunang dengan seorang deejay sebuah stesen radio secara senyap. Namun, pelakon dan pelawak terkenal, Jep Sepahtu (Jep) atau nama sebenarnya Mohd. Nadzri Zainal Abidin, 28, tidak mudah melatah. Sebaliknya dia bijak mengawal setiap cerita itu dengan jawapan yang jujur.

Hasnol nekad kembali aktif

SEKITAR dua puluh tahun yang lalu, lagu Laguku Untukmu dendangan penyanyi Hasnol pernah merajai hati peminat muzik pop balada tanah air. Lagu yang mendapat sentuhan komposer terkenal Adnan Abu Hassan telah meletakkan nama Hasnol atau nama sebenarnya, Hasnol Hassan Arif sebaris dengan penyanyi-penyanyi popular era 1990-an yang lain.

Kepercayaan tahyul Dendam Orang Mati

PASTI ramai antara kita yang pernah mendengar tentang kepercayaan karut kaum Cina mengenai misteri yang terdapat pada angka empat.

Process time in ms: 0