HIBURAN

Ada sebab Que botak

JIKA diberi peluang meneliti satu persatu naskhah yang pernah dijayakan oleh pelakon ini, mungkin setiap satunya tidak pernah gagal memberikan kesan yang berbeza pada jiwa para penonton. Utuh membalut nama dengan beberapa pengiktirafan, karya-karya lakonannya jarang sekali mendapat respons negatif.

Osama restu ayah kahwin lagi

RAKAMAN program Eksklusif Raya Datuk Jamal Abdillah yang berlangsung di Auditorium Perdana, Wisma Radio Angkasapuri, Kuala Lumpur pada minggu lalu menyaksikan penampilan istimewa anak sulung penyanyi popular tersebut iaitu Osama Yamani.

Syarat Raul untuk KD

EMPAT tahun berehat daripada bidang nyanyian untuk memberikan sepenuh fokus kepada keluarga, diva Indonesia, Krisdayanti mengakui yang dia berdepan akujanji dan bersetuju atas syarat daripada suaminya, Raul Lemos untuk kembali menyanyi.

Rencana Utama!»

Harga teripang kering RM500 sekilogram untuk sektor akuakultur

KEPUTUSAN fasa pertama pembiakan Holothuria Scabra bakal mempengaruhi tindakan kerajaan untuk memasukkannya ke dalam sektor akuakultur di peringkat kebangsaan.

Varia!»

Ilmu sains dalam Islam dibukukan

MUHAMAD KAMAL (empat dari kanan), Mohd. Khairi (lima dari kiri) dan Mahmood Zuhdi (dua dari kanan) bersama para penyelidik yang terlibat dalam penerbitan buku tersebut.

Iklan@KOSMO!

Process time in ms: 15