GENK

Platform sukarelawan beri kepuasan peribadi

Riak wajah gadis berasal dari Negeri Sembilan itu tidak pernah lekang mengukir senyuman. Bahkan, bahasa tubuh gadis berusia 25 tahun itu, sama sekali tidak menunjukkan tanda-tanda kepenatan mengharungi perjalanan jauh untuk mengerah keringat melakukan kerja-kerja amal.

Pelajar UPM timba ilmu selenggara taman di Zoo Negara

TUGAS menyelenggara taman bukanlah suatu yang mudah. Seperti juga kerjaya yang lain, tugas tersebut memerlukan individu yang terlibat memiliki kepakaran yang berkaitan.

Tingkatkan disiplin dan kecergasan diri

DENGAN iringan muzik yang dimainkan menggunakan beberapa peralatan khas, Vijay Sundaresen, 18, mengatur langkah secara perlahan sambil menggerakkan keseluruhan badannya ke kiri dan ke kanan sambil kaki dan tangannya turut dihayun mengikuti rentak muzik.

Didik pelajar mengenai kebersihan diri

MENJAGA kebersihan merupakan tanggungjawab semua lapisan masyarakat dalam mewujudkan persekitaran dan kehidupan yang sihat.

Kreativiti peserta hasilkan lukisan dinding

BERPAYUNGKAN sinaran matahari, Mandy Koh Yi Ning, 20, dengan penuh tumpuan melakar lukisan di atas sebuah dinding yang berketinggian hampir tiga meter.

Dibuli secara mental oleh rakan

SOALAN

Buntu memilih bidang pengajian

SOALAN

Tidak yakin menduduki PT3

SOALAN

Mahu tubuhkan pusat menyelam sendiri

SAYA tidak pandai berenang. Boleh ke saya menyertai kelas menyelam? Macam mana kalau saya lemas? terdetik soalan-soalan gusar sebegitu itu di dalam hati Nurfaizha Asmaa Hussin, 29, atau lebih mesra dipanggil Asmaa itu sewaktu pertama kali mengunjungi kolam renang yang terletak di Pusat Akuatik Darul Ehsan, Shah Alam, Selangor dua tahun lepas.

Iktibar kisah Steven McDonald

Mungkin ramai yang tidak mengenali Steven McDonald. Individu ini bukanlah artis Hollywood terkemuka sungguhpun beliau berasal dari negara Uncle Sam.

Rencana Utama!»

Kuasa trending, kualiti drama Melayu

PENONTON pada masa kini mula disajikan dengan banyak karya bersifat ringan atau santai, berbanding sarat nilai kehidupan seperti yang pernah terjadi sekitar tahun 90-an dahulu.

Varia!»

Fatihah Frozen Food semakin dikenali ramai

FATIHAH bersama anak-anaknya, Hamizah (kanan) dan Hazirah ketika berbincang mengenai perancangan syarikat milik mereka.

Process time in ms: 31