DIVA INTERAKTIF

Fathia muat naik gambar pegang tasbih

Sepanjang minggu ini, Diva rasa dugaan yang cukup berat buat pelakon cantik, Fathia Latiff apabila dikecam hebat oleh netizen selepas rakaman dua video menerusi aplikasi Bigo Live yang memaparkan dirinya agak seksi hingga menampakkan sebahagian payu dara tersebar di media sosial.

Raja Ilya bantu mak cik jual acar dipuji

BARU-BARU ini, Diva perasan di Instagram pelakon Raja Ilya yang mana dia ada berkongsi mengenai kisahnya menemui seorang wanita berusia ketika mengikuti sebuah penggambaran di Ipoh, Perak. Nak dijadikan cerita Diva difahamkan, Raja Ilya yang melihat wanita tersebut berjalan seorang diri kemudian bertindak menumpangkan wanita tersebut untuk pulang ke rumahnya.

Dayana Roza pakai baju tak ikut tema

Baru-baru ini, Diva terserempak dengan teman lama. Maka, banyaklah yang diborakkan termasuk kejadian disaksikannya dalam satu majlis yang dihadiri baru-baru ini.

Giliran Amar, Amyra pula dikecam netizen

TINDAKAN mencipta akaun Instagram khas untuk si anak bukanlah sesuatu yang baharu buat golongan selebriti. Mungkin, itu cara yang dipilih untuk menghebahkan segala aktiviti harian, selain menjadi medium paling pantas untuk berinteraksi secara terus dengan peminat kesayangan masing-masing.

Nora Danish didakwa sudah berbadan dua

PANAS betul cuaca hari ini. Tapi apa yang lagi panas apabila ada teman Diva malam-malam buta sanggup menelefon Diva untuk memberitahu berita yang katanya jauh lebih panas.

Tudung Fathia semakin menampakkan rambut

Susah jadi artis ini, ada sahaja perbuatan mereka yang tidak disenangi netizen. Baru-baru ini, Diva terima sekeping foto pelakon jelita, Nur Fathia daripada seorang sumber.

Ramai cemburu percutian mewah Hairul, Hanis

Diva jarang ikuti perkembangan artis di Instagram. Tahu gosip artis pun apabila ada teman-teman yang mesej Diva melalui laman sosial, hantar kiriman WhatsApp atau telefon Diva.

Hanez ubah imej, tayang leher pula

SEJAK berkahwin, pelakon Hanez Suraya memang sudah jarang Diva dengar cerita mengenainya. Rasanya mungkin Hanez mahu fokus kepada keluarga sahaja. Cumanya, sewaktu berlangsungnya satu pertunjukan fesyen baru-baru ini, kehadiran Hanez memang antara yang berjaya mencuri tumpuan.

Rahsia siapa hero Hannah dalam Langsuir terbongkar

Diva sebelum ini ada terbaca yang pelakon cantik berwajah persis anak patung, Hannah Delisha, disunting pengarah Osman Ali membintangi filem terbaharunya, Langsuir.

Uqasha buat produksi pening

TEMPOH hari, sewaktu Diva melepak bersama teman-teman, terbuka pula cerita mengenai pelakon cantik Uqasha Senrose. Apa yang Diva dengar, ada pihak produksi terkilan dengan Uqasha yang membatalkan persetujuan untuk terlibat dalam sebuah telefilem.

Varia!»

Bongkar sejarah Perang Naning

SHA HANIM menunjukkan buku keempat yang dihasilkannya berjudul Cincin di Kuala Lumpur baru-baru ini.

Process time in ms: 62