AURA JUITA

Khaira Wholesale pembekal tudung siap tanpa jenama

Memulakan perniagaan terutamanya dalam industri fesyen di negara ini memerlukan perancangan yang rapi. Banyak aspek perlu diambil kira dan antara yang paling penting sudah tentu berkaitan dengan kos.

Serum, sabun Parluv Skincare serlahkan aura pengguna

Penjagaan wajah merupakan satu keperluan kepada wanita terutamanya bagi mereka yang sering bertemu dengan orang ramai ekoran gaya hidup yang diamalkan.

Set solekan Jamu Jelita bantu wanita tampil menawan

Kesibukan menguruskan rutin harian terutamanya bagi wanita berkerjaya membuatkan mereka jarang bersolek, lantas tampil lesu dan tidak bermaya.

Koleksi tudung trendy Mawaddah Izzati

Mawaddah Izzati Sdn. Bhd. (Mawaddah Izzati) merupakan satu jenama tudung tempatan yang kian dikenali oleh peminat pakaian wanita di negara ini berikutan rekaannya yang bersifat mesra pengguna.

Tambah susu badan dengan Milkbooster

MASALAH kekurangan susu badan bukan suatu perkara baharu dalam kalangan wanita hari ini.

Lancarkan percutian bersama Tudung Travel

Setiap pengembaraan pasti mempunyai jalan ceritanya yang tersendiri. Tidak kira jauh mahupun dekat, pengalaman ketika berada di negara asing seringkali menjadi bahan cerita tatkala sampai ke destinasi pilihan.

Kawal berat badan dengan LuSlimLaBeb

Masalah berat badan seringkali menjadi isu perbualan dalam kalangan umum, tidak terkecuali di negara ini.

Minuman pencerahan premium Pearl White Pinky Plus

Pearl White Pinky Plus merupakan salah satu daripada produk berkualiti premium yang dikeluarkan oleh Jamu Jelita bagi pengguna lelaki dan wanita di negara ini.

Furaiha tawar produk kecantikan bertaraf antarabangsa

Set kecantikan berkualiti serta bagi pasaran premium sering kali dikaitkan dengan produk berjenama antarabangsa. Bagaimanapun, sebuah syarikat tempatan, Furaiha Legacy Sdn. Bhd. (Furaiha) berjaya menafikan persepsi tersebut menerusi rangkaian produk keluarannya.

Trend tunik moden The Tuniq

Kebanyakan wanita yang mempunyai tubuh badan kurang menarik menghadapi kesukaran untuk mendapatkan pakaian yang mampu menaikkan seri dan aura diri masing-masing.

Rencana Utama!»

Turun padang kaji punca pencemaran

PASUKAN UTKFAS turut mendapatkan sampel air dari Sungai Semenyih, Selangor untuk dianalisis.

Varia!»

Sikap individu cabar kreativiti ahli pemasaran

SYARIKAT yang mengungguli konsep one to one marketing pasti akan menguasai kelompok pengguna yang semakin individualistik dalam sesuatu pasaran. – Gambar hiasan

Process time in ms: 32