Logo 11st
 

Jadi, apakah kaedah terbaik untuk tampil hebat tanpa berbelanja dengan banyak? Berikut ialah 11 petua untuk memperoleh fesyen terkini dengan bajet yang minima: Petua #1: Buat kajian terlebih dahulu. Pastikan stail yang dipilih padan dengan personaliti dan kehidupan harian anda. Fesyen itu bukan semata-mata pakaian sahaja, tetapi merangkumi aspek-aspek seperti aksesori, alat solek, penjagaan rambut dan juga kasut.

Petua #2: Sahut cabaran untuk mencampur-padan pakaian anda. Pilih kardiganyang warnanya mudah digayakan dengan pelbagai tema warna, supaya anda mempunyai penampilan yang berbeza setiap kali.

Petua #3: Aksesori itu penting untuk menyerikan penampilan seorang fashionista, dan tidak merumitkan. Sebagai contoh, gayakan sebentuk anting-anting ataupun gelang untuk penampilan yang klasik.

Petua #4: Pakailah tali pinggang untuk penampilan serba berbeza seumpama gaya elegan, retro, mahupun formal. Lengkapkan penampilan ini dengan seutas jam tangan yang sesuai untuk semua majlis.

Petua #5: Seorang fashionista yang serba berbakat tahu untuk mempelbagaikan aksesori penting seperti beg tangan. Dari segi ini juga, seorang fashionista boleh menggayakan beg tangan yang berbeza sempena kesesuaian majlis.

Petua#6: Alat-alat solek seperti gincu, pemerah pipi, dan celak mata juga mudah didapati dalam pasaran atas talian. Jangan lupa, seorang fashionista harus tampil menawan dari kepala hingglah ke hujung kaki.

logo 11st
 

Petua #7: Seorang fashionista juga mengambil berat akan kesihatan rambutnya, jadi pastikan bahawa anda memperoleh produk yang sesuai bagi menambahkan lagi keayuan anda, seperti syampu atau tonik rambut

Petua #8: Kasutpula amat penting untuk melengkapkan gaya seorang fashionista. Mereka kerapkali mengunjungi pasaran atas talian untuk menambahkan lagi koleksi kasut. Bak kata pepatah: “Gadis dengan kasutnya yang cantikakanmenakluki dunia.”

Petua #9: Beli belah pada musim jualan murah.Muat turun aplikasi mudah alih dan guna kupon 11 street. Pelbagai barangan boleh didapati di jualan murah di 11street dari pelbagai negara seperti China, Korea, dan Jepun, mahupun Malaysia.

kasut
 

Petua #10: Pastikan misi membeli-belah atas talian anda menggunakan penghantaran barangan secara percuma. Sebagai contoh, Kempen ‘Shocking? YES’ 11street menawarkan penghantaran percuma untuk pembelian RM29 dan ke atas.

Petua #11: Paling pentingadalah personaliti yang ceria. Penampilan luar memberikan keyakinan ekstra tetapi sifat yang positif dan attitude yang bahagia akan menambahkan lagi keserian anda.

Logo 11st
 

Konklusinya, memang benar bahawa fesyen pada hari ini tidak memerlukan pelaburan yang tinggi kerana membeli-belah dalam talian menawarkan pelbagai pilihan, memudahkan lagi proses pembelian dan mejimatkan masa.

Pembelian atas talian kini dipermudahkan lagi dengan peningkatkan laman-laman e-dagang. Contohnya, 11street dengan kempen “Shocking? YES!”nya yang ulung. Para pengguna sudahpun memeluk tabiat beli belah dalam talian kerana nilai luar biasa yang boleh mereka peroleh.  

Tawaran harga rendah yang dijamin serta promosi ‘kilat’ menarik minat pengguna, dan memberikan mereka peluang untuk mendapat kupon diskaun di samping menikmati sesi membeli-belah yang seronok.

Tunggu apa lagi? Klik pautan http://www.11street.my/ untuk menyerikan lagi koleksi fesyen anda, dalam lingkungan harga yang berpatutan tanpa melebihi bajet.

11st