Berkisar tentang dunia kecantikan dan solekan, program tersebut menampilkan selebriti-selebriti Instagram dari Asia Tenggara yang dijemput untuk berkongsi rahsia cantik mereka di hadapan kamera.

Tidak berseorangan, selebriti Instagram yang dijemput iaitu Alicia Tan (Malaysia), Soh Pei Shi (Singapura) Anya Geraldine (Indonesia) dan Ana Gonzales (Filipina) bakal ditemani oleh beberapa bintang Korea popular.

Antaranya ialah Sandara Park daripada kumpulan 2NE1, Tony Ahn (HOT), pelakon Shin So-yul, rapper Cheetah dan model Kim Jin-kyung.

Bertempat di kedai kecantikan sebenar bernama sama di Seogyu, Seoul, Korea Selatan, bintang-bintang Korea tersebut tidak hanya ditugaskan untuk menyolek peminat, tetapi berkongsi perihal lain termasuklah kisah peribadi dan percintaan.

Sandara Park sewaktu ditemu bual oleh sebuah portal hiburan berkata, dia berasa teruja kerana dipilih untuk melibatkan diri dalam program berkenaan.

Katanya, dia mahu mencuba perkara yang belum pernah dilakukan sebelum ini.

“Saya pernah mengendalikan rancangan kecantikan sebelum ini, tetapi agak kurang pasti bagaimana mahu menyolek wajah seseorang,” katanya ringkas.

Selain itu, Kang Seung-yoon daripada kumpulan WINNER turut diundang sebagai artis jemputan.

Dalam pada itu, kolaborasi istimewa antara The Viu dan Mimi Shop disiarkan menerusi dua episod dengan episod perdana ditayangkan pada 22 Ogos lalu.

Episod kedua pula bakal menemui penonton pada 29 Ogos depan sebelum episod lain diteruskan setiap minggu.